נתחיל בלישת הקמח עם סוכר, 100 גרם חמאה, חלב, ביצה, חלמון ותמצית וניל עד לקבלת כדור בדק. נוסיף את המלח ונלוש היטב לבצק נוח.נעטוף את הבצק בניילון נצמד ונכניס למקרר למשך 4 שעות. על משטח עבודה נרדד את הבצק, נמרח 100 גרם חמאה ונקפל לחצי. נרדד בשנית ונקפל לחצי. נעביר לקירור של שעה. לאחר קירור נפתח את הבצק ברידוד לעיגול גדול ודק ונחתוך למשולשים ברוחב אצבע השוקולד, במידה ואצבע השוקולד גדולה מידי נשבור לחצי. נניח במרכז כל משולש אצבע שוקולד (לרוחב) ונגלגל מבחוץ פנימה. נשמן נייר אפייה ונסדר עליו את הקרואסונים המוכנים, נשמור על רווחים, נבריש כל קרואסון בביצה טרופה. נכסה את הקרואסונים ונניח לתפיחה של חצי שעה עד שעה. נחמם תנור ל-180 מעלות ונאפה את הקרואסונים בתנור חם עד להזהבה יפה. בינתיים נכין סירופ סוכר ע"י הרתחת המים והסוכר, תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס לחלוטין. כשהקרואסונים מוכנים נבריש כל קרואסון בסירופ סוכר ונפזר סוכריות שוקולד.