אל תפספסו את
מבצעי החודש
שלנו
מבצעי החודש
שלנו
תתחילו להנות

מעבר לסל הקניות “Dragee דרז'ה שוקולד תכלת” נוסף לסל הקניות.
-
תבנית בומב – ANODIZED
- ₪59.90
- הוספה לסל
משלוח מהיר לכל חלקי הארץ
ייעוץ ושרות מקצועי
רמת איכות גבוהה ביותר
-
קרם וניל משובח
- ₪19.00
- בחר אפשרויות
-
ריבת חלב משובחת
- ₪14.00
- בחר אפשרויות
-
קרם לימון צרפתי
- ₪14.00
- בחר אפשרויות
-
ממרח פררו
- ₪22.00
- בחר אפשרויות
-
Dragee דרז'ה שוקולד לבן
- ₪89.00
- הוספה לסל
-
Dragee דרז'ה שוקולד לבן
- ₪89.00
- הוספה לסל
קטגוריות מוצרים
מתכונים חדשים
מתכון לפנקייקס
מרכיבים
1 וחצי כוס של קמח תופח 1/4 כוס סוכר לבן כוס חלב 10 גרם מלח 2 ביצים בינוניות 25 גרם חמאה מומסת (להמיס את החמאה במיקרוגל) כפית תמצית וניל
1 וחצי כוס של קמח תופח 1/4 כוס סוכר לבן כוס חלב 10 גרם מלח 2 ביצים בינוניות 25 גרם חמאה מומסת (להמיס את החמאה במיקרוגל) כפית תמצית וניל
הוראות הכנה
קודם כל טורפים את הביצים יחד עם החלב בקערה, לאחר מכן שופכים לקערה את הקמח והסוכר ומערבבים הכל יחד, מוסיפים את החמאה שהמסנו במיקרוגל וכפית של תמצית וניל. מערבבים את הכל טוב טוב וזהו! סיימנו את הבלילה של הפנקייק שלנו. מחממים מחבת לפנקייק (או מחבת רחבה שיש לכם) על אש בינונית ומשמנים קצת את המחבת עם מעט חמאה (אין צורך לשים הרבה חמאה על המחבת מכיוון שכבר שמנו חמאה בבלילה שלנו). לאחר מכן שופכים את הבלילה בזהירות למחבת, ניתן להכין פנקייק אחד גדול או כמה קטנים במקביל (תלוי בגדול המחבת שלכם). מטגנים את הפנקייק עד שרואים שמתחילות להופיע בועות, וזה הסימן שלנו להפוך את הפנקייק ולטגן את הצד השני שלו בערך חצי דקה עד דקה. וזהו, רק נותר להוסיף סירופ מייפל או שוקולד ושיהיה בתאבון!! כמו שבטח הבנתם, זה מתכון לפנקייק פשוט וקל אבל אני מבטיח לכם שהילדים שלכם ילקקו את האצבעות ויחזרו לבקש עוד מנה.
קודם כל טורפים את הביצים יחד עם החלב בקערה, לאחר מכן שופכים לקערה את הקמח והסוכר ומערבבים הכל יחד, מוסיפים את החמאה שהמסנו במיקרוגל וכפית של תמצית וניל. מערבבים את הכל טוב טוב וזהו! סיימנו את הבלילה של הפנקייק שלנו. מחממים מחבת לפנקייק (או מחבת רחבה שיש לכם) על אש בינונית ומשמנים קצת את המחבת עם מעט חמאה (אין צורך לשים הרבה חמאה על המחבת מכיוון שכבר שמנו חמאה בבלילה שלנו). לאחר מכן שופכים את הבלילה בזהירות למחבת, ניתן להכין פנקייק אחד גדול או כמה קטנים במקביל (תלוי בגדול המחבת שלכם). מטגנים את הפנקייק עד שרואים שמתחילות להופיע בועות, וזה הסימן שלנו להפוך את הפנקייק ולטגן את הצד השני שלו בערך חצי דקה עד דקה. וזהו, רק נותר להוסיף סירופ מייפל או שוקולד ושיהיה בתאבון!! כמו שבטח הבנתם, זה מתכון לפנקייק פשוט וקל אבל אני מבטיח לכם שהילדים שלכם ילקקו את האצבעות ויחזרו לבקש עוד מנה.
מתכון לקרואסון
מרכיבים
1. קמח חיטה 2. מרגרינה. 3. שמן קנולה. 4. סוכר. 5. חלב או בירה 6. מלח
1. קמח חיטה 2. מרגרינה. 3. שמן קנולה. 4. סוכר. 5. חלב או בירה 6. מלח
הוראות הכנה
נתחיל בלישת הקמח עם סוכר, 100 גרם חמאה, חלב, ביצה, חלמון ותמצית וניל עד לקבלת כדור בדק. נוסיף את המלח ונלוש היטב לבצק נוח.נעטוף את הבצק בניילון נצמד ונכניס למקרר למשך 4 שעות. על משטח עבודה נרדד את הבצק, נמרח 100 גרם חמאה ונקפל לחצי. נרדד בשנית ונקפל לחצי. נעביר לקירור של שעה. לאחר קירור נפתח את הבצק ברידוד לעיגול גדול ודק ונחתוך למשולשים ברוחב אצבע השוקולד, במידה ואצבע השוקולד גדולה מידי נשבור לחצי. נניח במרכז כל משולש אצבע שוקולד (לרוחב) ונגלגל מבחוץ פנימה. נשמן נייר אפייה ונסדר עליו את הקרואסונים המוכנים, נשמור על רווחים, נבריש כל קרואסון בביצה טרופה. נכסה את הקרואסונים ונניח לתפיחה של חצי שעה עד שעה. נחמם תנור ל-180 מעלות ונאפה את הקרואסונים בתנור חם עד להזהבה יפה. בינתיים נכין סירופ סוכר ע"י הרתחת המים והסוכר, תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס לחלוטין. כשהקרואסונים מוכנים נבריש כל קרואסון בסירופ סוכר ונפזר סוכריות שוקולד.
נתחיל בלישת הקמח עם סוכר, 100 גרם חמאה, חלב, ביצה, חלמון ותמצית וניל עד לקבלת כדור בדק. נוסיף את המלח ונלוש היטב לבצק נוח.נעטוף את הבצק בניילון נצמד ונכניס למקרר למשך 4 שעות. על משטח עבודה נרדד את הבצק, נמרח 100 גרם חמאה ונקפל לחצי. נרדד בשנית ונקפל לחצי. נעביר לקירור של שעה. לאחר קירור נפתח את הבצק ברידוד לעיגול גדול ודק ונחתוך למשולשים ברוחב אצבע השוקולד, במידה ואצבע השוקולד גדולה מידי נשבור לחצי. נניח במרכז כל משולש אצבע שוקולד (לרוחב) ונגלגל מבחוץ פנימה. נשמן נייר אפייה ונסדר עליו את הקרואסונים המוכנים, נשמור על רווחים, נבריש כל קרואסון בביצה טרופה. נכסה את הקרואסונים ונניח לתפיחה של חצי שעה עד שעה. נחמם תנור ל-180 מעלות ונאפה את הקרואסונים בתנור חם עד להזהבה יפה. בינתיים נכין סירופ סוכר ע"י הרתחת המים והסוכר, תוך ערבוב, עד שהסוכר נמס לחלוטין. כשהקרואסונים מוכנים נבריש כל קרואסון בסירופ סוכר ונפזר סוכריות שוקולד.